Isolerade ..

Denna vecka har vi hållt/håller oss isolerade. Ska ju äntligen åka till Lund och träffa Therese, Martin, Chelsea & lille Jack. <3 
Eftersom Chelsea väntar på ett nytt hjärta så får vi inte ha minsta förkylning när vi hälsar på. Så Nattis får bara leka med kompisar utomhus och vi har "tagit ledigt" från jobb och dagis. Ska bli såååå kul att träffa dem allihopa!! Inte bestämt om det blir fredagen eller lördagen ännu, men ses ska vi iallafall! 
Nattis skulle ju egentligen till Robbin idag men både han och Hanna har åkt på magsjuka så jag valde att ha henne hemma istället. HATAR magsjuka, så inte värt att riskera att hon får det med då det verkar vara en hemsk variant de har. 
Idag har jag även bokat tid för ögonfransförlängning, spännande då jag aldrig har provat det innan. Trivs jag med det så kommer jag nog fylla på. Asgött för mig som är alldeles för lat för att sminka mig om jag absolut inte måste. Hahaha. 

Sjukt mycket mygg ute nu förresten, blivit mer biten idag än vad jag blivit under hela sommaren. Rätt sick.
Dessutom mitt på ljusa dagen. Måste vara något mysko, inte fan brukar väl de härja mitt på dagen?! 

Har även fått tillbaka min nervskada i armen.. Sjukt irriterande. Och misstänker även att det är en nervskada jag har i foten eftersom den har spökat nu i två veckor och blir värre för varje dag. Gör ont så fort jag trampar på den eller trycker på ett speciellt ställe. Gör inte alls ont när jag bara rör på den. Så får väl gå till farbror doktorn om det inte gett med sig tills nästa vecka. 

Nu ska jag snart sova. Får se vad jag hittar på för att underhålla hjärtat imorgon som inte involverar inomhus bland folk. Får hoppas på fint väder så att hon kan leka med kompisar ute. Hon är så sjukt beroende av kompisar. Kan ha lekt med en kompis i flera timmar och två minuter efter den har gått så gråter hon för att hon inte har någon kompis.. Haha. Det är på gott och ont man bor på ett sådant här ställe då det i princip jämt finns barn ute att leka med, men blir ju ett beroende för henne att hela tiden vilja ha någon att leka med. Det är det första hon ska göra när hon har vaknat och det sista hon vill göra innan hon ska sova typ.. Hahaha. Min lilla plutta. Nåja, man ska ju vara glad att hon har så många kompisar att leka med. Kunde ju ha varit tvärtom och det hade minsann inte varit roligt. 
Nä, godnatt var det. 


jag lever ..

Long time, no see. Skjutit på att skriva hela tiden eftersom det har gått så lång tid och då finns det mycket att berätta. Haha. Blir ju dock inte bättre av att vänta eftersom det händer ännu mer då.
Nåväl. Jag är färdigutbildad undersköterska, i did it!
Har jobbat natt hela sommaren och efter sommarschemat så har jag jobbat massa extra för folk som är sjuka, har semester osv. Så har inte hunnit känna av att det har blivit tomt efter skolan ännu. Har haft fullt upp att göra ändå.
Har även börjat läsa på distans nu så att jag blir högskolebehörig sen. Skönt att kunna göra det vid sidan om och kunna jobba samtidigt.
Vår sommar har iallafall varit helt jäkla underbar! Trots att jag jobbade mer än heltid natt så har vi hunnit med så mycket. Man tog verkligen vara på de dagarna man var ledig. Nattis har varit på Astrid Lindgrens värld med Jenny och Fredde. Vi hann med Äventyslandet och chappen. Sedan har hon ju hittat på roligheter med sin pappa också så hon har verkligen hunnit med massor i sommar. Spenderat mycket ledig tid nere i Tylösand, både själv och med Nattis. ÄLSKAR det stället!
Värnamodagarna är även avklarade för i år, tredje året i rad jag åker dit för att spendera helgen med de gänget där. Blev en kanonhelg!
 
Klippte av mig håret i måndags, så nu har jag page igen. Himla skönt att bli av med allt det slitna håret.
 
Håller även på att göra om Nattis rum. Hon har fått ny säng, nya färger där inne och nu fattas bara skrivbordet köps nästnästa vecka. Kommer bli såå fint där inne!
Snart blir hon fyra år (!) En månad exakt kvar idag.. Helt ofattbart vad fort dessa åren har gått. Älskade lilla hjärtat!! <3 Hon blir förståndigare för var dag som går, älskar att föra en konversation med henne eftersom man faktiskt kan få en hel del kloka svar nu när hon förstår desto mer. Vi står varandra sååå nära! Hade inte bytt ut våran relation mot något i världen. Hoppas verkligen hon tyr sig såhär mycket till mig även när hon är en tonåring och kommer in i hela den perioden. Vill att vi alltid ska stå varandra nära och att hon ska kunna berätta precis allt för mig utan att behöva skämmas eller känna att hon inte kan. Min fina, fina Nathalie!! <3
 
Livet är helt jäkla underbart! Jag är lycklig!
 
Ska försöka bli duktigare med att uppdatera bloggen nu i fortsättningen.
Skönt att kunna skriva av sig också, har jag saknat!
Nu ska jag gå bort till Angelica och barnen där även Nattis befinner sig och leker med Abra.
Och så ska jag faktiskt gå ner och rösta sen, känns bra.
 
Hej på er!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0