Veckan ..

I tisdags var det skola först, sedan hem och träffa Angelica, Abra och Caspian. Var så fint väder så vi var ute och tjötade/lekte. Sedan kom Johanna och även Ida anslöt lite senare. Mys!! I onsdags var vi på studiebesök hela dagen i Värnamo med klassen. Förmiddagen spenderades på bårhuset, lite halv creepy att gå igenom kylrummet. Men väldigt lärorikt och killen som jobbade där var rolig att lyssna på. Sedan käkade vi lunch på donken innan vi begav oss till fonus där nästa studiebesök väntade. Jättehärlig kvinna som hade oss där, mycket skratt men även allvar. Har börjat tänka mycket på döden och vad som sker med oss efter den sedan jag började min utbildning. Jag har bestämt precis vad som ska göras med min kropp, färg på kista, gravsten, färg på blommor på begravningen, organdonation osv. Förhoppningsvis sker inte detta förrän jag är en gammal tant som dör av naturlig anledning. 


Torsdagen var vi lediga, eller ja. Hemmastudie. Pratade med verksamhetsledaren på jobbet och jag är garanterad jobb i sommar, får även nattpassen. Så jag är supernöjd! Känns skönt att veta att man har en fast  sysselsättning i iallafall två månader efter man har gått klart skolan. 
På eftermiddagen var jag hos tandläkaren och tog bort mina stygn, nattis och Mathilda var med också eftersom jag lovade nattis att hon skulle få följa med. (Hon tycker det är skitkul att gå till tandläkaren, hoppas det håller i sig!) 


I fredags var det skola. Sen på eftermiddagen kom Bella och hennes pojkvän förbi en stund och tjötade. Kvällen spenderade jag med min älskade dotter, riktig myskväll bara jag & hon. <3 


Igår tog vi det lugnt, vilade en stund på eftermiddagen eftersom jag jobbade inatt. Vid sju åkte nattis till Robbin som hade henne över natten och tills jag hade vaknat idag. 
Natten gick fort och det är alltid lika roligt att gå dit. Älskar även känslan av att kunna göra de boende glada, få förtroende eller bara trösta. Detta är ett yrke som oftast gör en varm i hjärtat! 


Slutade vid sju imorse, somnade rätt fort efter att jag kommit hem. Sov till halv två sen. Nattis kom hem rätt fort efter det, sen tog det inte jättelång tid innan vi följde med pappa och mamma till Bor för att hälsa på kära syster med familj. Sen blev det såklart ett par cheeseburgare på hemvägen, omnomnom! 


Hjärtat har sovit sedan halv åtta och jag har legat sovredo i en timma. Så ska snart lägga ifrån mig mobilen så jag kan sova jag med. Imorgon påbörjas ännu en skolvecka, går fort tills vi är klara nu. Heja!  

Update ..

Gått ett tag nu igen.. Höhö. 
Kör en kortfattad uppdatering:
- Nattis har haft vattkoppor, snart har märkena efter dem försvunnit helt. 
- Jag har dragit ut resten av mina visdomständer. Gör fortfarande ont (gjorde det i onsdags) Så hoppas det lättar när de tar bort stygnen på torsdag. VAR FRUKTANSVÄRT för övrigt... 
- Har firat min bror som fyllt 30 år.
- Hunnit med en runda till Ullared, blev på tok för mycket inhandlat. Höhö. 
- Äntligen träffat min kära syster & Chelsea (som till och med ville sitta hos sin moster) <3 
- Passat Oliver och Noomi över en natt, då ännu mera syskonbarnsmys. <3 
- Nattis har varit på sitt första barnkalas för en kompis. Hennes favorit från dagis. 
- Har firat Bella & Matilda som har blivit/blir 20. Mina små pluttisar. Hihi
- Köpt ny rosa bilstol till Nattis med prinsessor på. (Hon blev överlycklig!) 
- Köpt nya hyllor till Nattis rum och gjort om där inne. Rensade även bland alla hennes leksaker så nu får hon faktiskt plats med sakerna. Haha!

Kommer inte på så mycket mer viktigt just nu. Men idag har jag iallafall varit i skolan efter att ha varit hemma nästan två veckor pga vattkoppor & tandvärk (lustigt att säga tandvärk när man faktiskt inte har kvar någon tand där) 
Började dagen med ett muntligt föredrag tillsammans med Hanna, gick över förväntan så vi fick ett B. Supernöjd! Hade inte sista lektionen idag så medans Hanna gjorde ärenden så köpte jag en ny klänning och ett par chinos till Nattis och ett par leopardmönstrade "haremsbyxor" till mig. Inte riktigt så mycket blöja som på de vanliga haremsbyxorna och det är bra! Haha.

OCH VET NI?? Idag har jag tagit första steget mot mitt körkort. Synundersökning fixad (gick bättre än jag trodde att den skulle göra) 
Har beställt körkortstillstånd och även bokat in handledarkurs för mig och pappa. Snart jäklar kan jag börja köra. Har sparat ihop till detta jäkla kortet nu så nu ska jag bannemig fixa det också!! Bättre sent än aldrig. Wiho, heja mig!

Innan hjärtat skulle sova innan så la hon sina nya pussel jag hade köpt. Började med 12bitars och sedan 16, 20 & 24. Blev förvånad över hur duktig hon är på att lägga pussel. Har ju inte köpt några med "så många" bitar innan. Men det märks ju verkligen att hon kan, så fler pussel ska införskaffas! 
Nu ligger hon (hör och häpna) i sin säng och sover. Slutar alltid med att hon vaknar mitt i natten för att komma och lägga sig jämte mig ändå men är ju skönt att hon har börjat att somna i sin egen igen iallafall. 

Lägger upp lite bilder i ett nytt inlägg, sen ska jag nog jävlar bädda ner mig i sängen och ligga där tills jag somnar. Haj!camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0