Sooova

Inne på natt 4/4 för denna veckan. Cirka 4 timmar kvar innan jag får åka hem och sova, jag är sååå redo för det! Haha. Dessa två sista nätterna har gått sååå sakta. Är väl bara för att man ser fram emot julledigheten nu. 

Igår, eller ja.. I fredags gick vi (HAHA, älskar att jag säger vi. För VI är ju gravida.) in i vecka 19. Så sjukt! Nästa vecka har jag gått halva tiden. Hittills har tiden bara flugit iväg. Värre blir det väl sen när man närmar sig. När en dag känns som en vecka istället.. 

(null)

Har dessutom känt hur bebis rör sig där inne fler gånger. Inte sparkar än, men man känner liksom aktivitet där inne. SÅ MYS! 

"Idag" efter jag har sovit så ska vi slå in alla julklappar, städa lite och sedan bege oss till Gislaved för uppersittarkväll hos systeryster. God mat, Bingo och trevligt sällskap. Minijul för kusinerna också. 
Mamma och pappa plockar med sig Nattis på vägen dit, så imorgon får jag hem min lilla snutta. Som jag saknat henne! 

Passar på och önskar er en god jul & ett gott nytt år nu. För jag har inte en susning OM eller när det bloggas igen. Höhö! Fred ut!

Pix

Världens bästa bonusfarmor Ellen har fixat klappkalender till Nattis, hon är överlycklig varje morgon!  (null)

(null)Sjuk liten tjej som somnade på soffan.. <3

(null)
Julemys hemma i Askebo!
(null)

(null)
Handlarlistan som Nattis skrev när hon och Kristian skulle fixa pepparkakshus. MACKELOS 😍😂
(null)
Work in progress!
(null)
Färdigt! Inser nu att jag kunde tagit en betydligt bättre bild... haha
(null)
Mammas stora tjej! <3 
(null)
17+0
(null)
Jul på Liseberg!
(null)
Babe vill ha en bebis i julklapp 😂
(null)
Och Nattis vill att hennes syskon ska heta Chloe om det blir en tjej.. haha
(null)
Träffa tomten fick hon också göra
(null)
Puss da!
(null)
Världens bästa!
(null)
Krama kaninen litegranna
(null)
Obligatorisk "åh där kan bli en fin bild"-bilden
(null)

(null)
Kristian vann, som vanligt.. Jag försökte inte ens 
(null)
DENNA SKÖNHET, låg gott i min mage! 
(null)
Och den här bilden fick jag skickad till mig idag, tror jag avlider när jag får sådana här bilder. HON ÄR JU SÅÅÅ JÄKLA VACKER ALLTSÅ!!! 

Juljuljul

Yallurrr! 


Herregud vad tiden går fort. 

Har hunnit med en Nattisvecka, som innehöll både en sjuk liten plutta i två dagar, luciauppträdande, jul på Liseberg, bus & smörgåstårta i Oskarström. 


Jag är för tillfället inne på natt 2/4 för denna veckan. De andra två nätterna har jag dock inte förrän fredag och lördag. Sedan har jag ledigt resten av året, gyttans! 

Har haft sån "känns som om att jag ska bli sjuk" känsla i kroppen i några dagar nu. Täppt näsa, huvudvärk, nyser. Men bara i små omgångar, sedan försvinner det. Så vet liksom inte vad som är på gång, är det graviditetens fel? Ska jag bli förkyld så sätt då igång förfan så jag hinner piggna till till julen. Bäst är ju dock om det håller sig borta helt, hade ju varit oerhört bussigt! 


För övrigt så är jag alltså i vecka 18 nu. Eller 17+5 för att vara exakt. Snart halvvägs!! 

Och i förgår kände jag bebis röra sig där inne för första gången tydligt! Kändes  supertydligt inne i magen, men kunde inte känna det utanpå. Längtar ihjäl mig tills sparkarna börjar och att man kan se på utsidan hur bebis bökar runt där inne. 

Hoppas inte det dröjer lika länge som med Nattis, för där kände jag inte första riktiga sparken förrän i vecka 23-24. 

Men känns som att bebis ligger längre fram denna gången, känner liksom "boet" jättetydligt vissa gånger. Som idag, då flyttade det sig den mitten till vänstersidan. Så att det var stenhårt på vänstersida och mjukare på höger. Kuuult da! 


Längtar även till julen och allt julemys och vad det innebär. Får Nattis på söndag, så då blir det uppersittarkväll hos systeryster i Gvd. Julafton spenderas hos oss med mina päron och lillebror. Sedan blir det en Norgeturné också såklart! Där ska vi försöka hinna träffa de flesta och även klämma in lite julmarknad i Oslo och skridskoåkning. Har ju köpt mig ett par nya skridskor då va. Och lillfisen får ett par i julklapp vet jag. Så det är klart att de måste invigas! 


Kör väl en bildbomb till här efter då på förra veckan. 

Haaare’ gött haj!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0