Svinkallt ..

Vc ringde imorse och vi fick en tid till kl ett. 
Idag har inte Nattis haft ont i örat men vi gick ner ändå eftersom jag ville veta om hon har inflammation eller inte. Riktigt jävla svinkallt att vara ute idag. Stack i både ansikte och ben.. 
På vc konstaterades det iallafall att hon har öroninflammation men de gör inget åt det. Ska bara ge smärtstillande och nässpray när hon är påverkad av det. Det kan läka av sig själv men även trumhinnan kan spricka. Gör den det så får vi komma tillbaka till vc. 
Hoppas hon slipper smärtan ikväll/natt. 
Handlade på hem vägen och sen ville nattis gå hem trots att jag inte hade satt på henne termobyxor eftersom hon satt nerbäddad med filt i vagnen. Trodde hon skulle ge upp efter fem minuter pga kylan men icke sa nicke. Hon gick minsann hela vägen hem och då tog det ju ännu längre tid att få komma in i värmen igen. Haha! 

Nu har vi precis fått i oss lite spagetti och köttfärssås. Ska snart smörja in lillfisen eftersom hon blir så torr under vinterhalvåret. Sen myser vi ner oss under täcket. Tror minsann jag stannar där resten av kvällen med.. Höhö. 

Försvinn dumma smärta ..

Igår var det som sagt skola. Kul att träffa alla igen, trots att man bara träffar de flesta i skolan så saknar man många av dem när man har varit borta. 
Idag hade vi inte första lektionen så fick en liten sovmorgon. Gatt! Efter skolan så skulle Hanna på intervju så jag och Emeli gick i lite affärer medans vi väntade på Hanna som var dagens chaufför. 
Inne på Kappahl hade de fått in lite nytt så blev tre plagg till Nattis & ett par byxor till mig. 


När jag hämtat hjärtat sen så var vi både frusna och trötta så vi hoppade ner i ett bad för att piggna till lite. 
Sedan blev det mat och mys innan hjärtat somnade. 
Strax innan tio vaknade hon och bara skrek. Frågade varför hon var ledsen men fick inget svar. Efter typ 5 minuter somnade hon om. Sen vid tio vaknade hon igen och gallskrek/grät och sa efter en stund att det var vänster öra som gjorde ont. Gav henne Ipren efter ca. 10 minuters gråtande. Efter 40 minuter verkade äntligen iprenen ha gjort sitt och då lugnade hon sig och la sig ner och somnade. Har lagt henne med huvudet högt nu och även ringt vc så de ringer upp mig direkt imorgonbitti. 
Öroninflammation till 90% men vill ändå ha det bekräftat. Och vad jag förstod det som så får man även antibiotika när trumhinnan har spruckit. 
Stackars min lilla fis, hjärtskärande att se henne ha så ont och inte kunna göra mer än att vänta på att iprenen ska göra nytta.. 

Så imorgon missar jag ännu en skoldag... Nåja, inget jag kan styra över. Bara hoppas att hennes öra blir bra fort. <3 
Nu ska jag försöka somna, går ju inte vara säker på att jag kommer få sova hela natten om hjärtat vaknar av smärta sedan. Så Nattinatti!

Helg ..

Fick hem mitt hjärta idag. <3 Hon har varit hos sin pappa sen i onsdags. Såå skönt att få hem en lycklig unge som gav mig världens bamsekram så fort hon hoppade ur bilen. <3 
Jobbat inatt så var hyfsat segstartad när jag vaknade. 
Pontus och Carro har varit här hela helgen, mys! 
Allt går framåt för mosters lilla stjärna, så bara hoppas det fortsätter likadant och att man snart få gosa med henne igen. <3 

Imorgon blir det skola igen, skönt efter att ha varit borta fyra dagar. 

Nästa söndag ska Nattis få gå på bio för första gången. Vi ska gå och se på Frost i 3D tillsammans med syrran, Oliver & min kära mor. Kommer bli såå mysigt! 

Nattis somnade för en stund sedan och jag blir nog inte så långvarig idag heller. Höhö. Måste bara se till att föna håret innan jag somnar för annars ser mitt hår ut som en svintoboll imorgonbitti. 

Nä, nu ska jag ringa systeryster och få mig en uppdatering om hur dagen har gått för Chelsea. 
camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0