Fem pass kvar ..

Denna veckan på praktiken har varit både bra och dålig. Fått lära mig massor nytt, varit med om saker jag helst hade hoppat över och även provat på att jobba helg.
Hjärtat åkte till Robbin & Hanna i fredags. Hon och Nova blev såå glada över att se varann, var ju tre veckor sedan sist dom sågs.
Jobbade från 7-16 igår och sedan mötte jag upp mamma utanför Mariagården för att hälsa på mormor. Hon såg inte att det var jag denna gången heller.
Hon kom dock ihåg att jag hade varit där för tre veckor sedan och att jag hade sökt sommarjobb där. Men hon kopplade inte att det var jag som satt jämte henne, hon pratade om mig i tredje person. Lilla mormor.. <3

Kvällen spenderades i Galtås, trevligt folk och mycket skratt. Höll mig dock lugn eftersom jag ska jobba idag.

Så jag går om en och en halv timma och kommer då inte hinna träffa hjärtat idag. Buuuh!! Får pussa och gosa med henne extra mycket imorgon då vi är lediga. Mammas lilla flicka. <3

Hoppas på fint väder så att vi kan spendera några timmar utomhus.
Ska dock städa och tvätta imorn med, mindre roande. Haha.

Sedan har jag bara ett kvällspass och tre dagpass kvar av min praktik. Trivs verkligen superbra där så kommer kännas tråkigt att praktiken redan är slut, blir dock inskriven som vikarie där så har jag tur kan jag få hoppa in och jobba ibland.
Ska köpa en blomma eller något till min handledare sista dagen, hon har verkligen varit suverän! Kunde inte ha fått en bättre handledare, både rolig, snäll och bra på att lära ut.

Nu ska jag diska, klä på mig, bre mackor för kvällen och sedan bege mig.

Härligt ..

Natten till fredag satte hostan igång rejält, varit förkyld och haft lite hosta hela veckan men inte lidit av det.
Hostade mig igenom natten och jobbdagen. Väl hemma var jag helt slut.
Så igår blev inget bus, bara mys & lek.

Inatt hostade jag ingenting och har sovit hela natten utan att vakna. Sover väldigt oroligt när jag jobbar/går i skolan. Antagligen för att jag är rädd för att försova mig. Så brukar alltid vakna flera gånger per natt då.
Så var oerhört skönt att få en natt med oavbruten sömn och dessutom få sova till tjugo över åtta. Höhö.

Idag har vi badat, varit och fikat med fina Malin på Göstas, handlat och om en stund blir det tacomys.

På sommarjobbsfronten vet jag inte riktigt hur det blir ännu, har fått några lovande ord från ett annat ställe nu med iallafall så förhoppningsvis blir det på något av ställena iallafall.

Trivs så himla bra på min praktikplats. Både personal och de som bor där är toppen! Känns verkligen kul att gå dit och dagarna går fort.
Nästa vecka blir nog dock lite tuffare. Jobbar mån-tors och lör-sön. Så ledig en dag på hela veckan. Valde dock själv att jobba torsdagen också då jag egentligen är ledig då. Men ville ta igen ena dagen jag var borta när jag var magsjuk. Så har jag bara en dag till att ta igen sen. Se om man kan ta den nu när det är så mycket helgdagar och klämdagar framöver.

Nu ska jag försöka få min huligan till att plocka upp efter sig. Ser ut som bomben har slagit ner här... Haha!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0