Nu är det jul igen ..

Igår gjorde jag inte ett skit på hela dagen mer än att kolla på skräpserier på MTV. Usch, inte sugen på något alls igår. När det började närma sig kvällen så började jag dock känna olusten över att vara hemma själv. Så min kära Mathilda kom till undsättning och räddade mig från ensamheten. <3 
Kollade på två filmer. Fury & the giver, bra filmer båda två. Massa tjöt också såklart! Skönt att hon kunde komma hit, hade på känn att det skulle bli en jobbig kväll annars. 

Wellwell. Idag ska jag hämta mitt älskade hjärta hos sin pappa. Sedan beger vi oss ut till Bor där vi ska fira jul igen. Nästan alla syskon med familjer, mami & Papi med såklart. Är bara Therese, Martin, Chelsea, Jack, Pontus & Carro som inte kommer. Förståeligt då Therese och de som sagt bor på sjukhuset i Lund och Pontus & Carro har ju en baby on the way (6 dagar kvar till beräknat datum, längtar ihjäl mig!!!) så Carro får väldigt ont när hon sitter i en bil för länge. 
Ska iallafall bli mysigt! Blir först fika, sedan julklappsutdelning till barnen & sedan kör vi på tacos till kvällen. (Slopade julmaten i år då de flesta redan ätit massa julmat nu dagarna innan)

Nåja, nu ska jag få på mig kläder och göra något år mitt hår som står åt alla håll och kanter. 

Work ..

Såå, igår vid ett åkte hjärtat till sin far. För min del var det dags att göra sig redo för jobb.
Slutade nio igår och gick och la mig på jobbet. Skulle ju vara -10 imorse så jag tänkte bespara mig den kylan. Var riktigt skönt att sova på jobbet då jag faktiskt somnade i tid, strax efter tio sov jag som en stock. Och kände mig faktiskt pigg när klockan ringde imorse. 
Haha, kändes dock ovanligt att ha väskan packad med kudde, tandborste, pyjamas och sån skit när man var på jobbet. Men helt klart värt det! Hade inte somnat så tidigt om jag varit hemma. 

Dagens arbete gick fort! Tiden bara flög iväg och sedan var klockan kvart i fyra och det var dags för mig att sluta. Underbart att ha ett jobb som är roligt, tiden går fort & kollegerna/de som bor där kan verkligen få en att skratta. <3 

Min kväll har bestått av bad, tacos & film. 

Dock hade jag hellre haft sällskap ikväll, men de jag frågade var redan bortbjudna, och mina andra vänner bor ju inte här. Så det sög lite. Men ska kolla en film till så att jag sysselsätter hjärnan innan det är dags att sova. 
Nu blir det nog att kolla på gone girl, hört att den ska vara bra.

Lycklig ..
Underbara julafton lider mot sitt slut. Vi har haft en sååå bra dag!! 
Kalle anka, julklappsöppning, julmat, spelat spel och Nattis fick träffa tomten. Robbin klädde ut sig till tomte och kom upp till mamma och pappa. Nattis blev rädd först men gav honom sedan flera kramar och en skumtomte. Hahaha. När vi gick in sen igen så sa Nattis. "Mamma, jag tror att det var papp som hade klätt ut sig till tomte" 
Nae, sa vi. Varför tror du det?
"Jo för tomten låter som pappa"
Vi övertygade henne om att pappa kanske bara låter som tomten och det köpte hon. Haha. Hon berättade stolt om tomten sen när hon pratade med Robbin. 
Nattis har fått massa fint idag. Maaaassa frostgrejer, cykel, monsterhigh-sparkcykel, monsterhighdocka, Barbie, bok, spel, pyssellåda, pussel och säkert mer som jag har glömt. Hon är iallafall superlycklig för alla sina nya grejer. Just nu ligger hon i sin säng med sitt nya frostnattlinne och sin elsadocka. <3 
Kunde inte bett om en bättre dag! <3 

Imorgon ska vi kanske bort till mamma och pappa igen och äta änglamat beroende på när de går upp. 
Sedan ska Nattis tillbaka till sin pappa och spendera resten av veckan där. Buh! 
Jag ska iallafall jobba 14-21 imorgon och 6.45-15.45 på fredag. Så tiden ska nog rulla på tills jag får hem henne igen. 

Nä, nu ska jag fortsätta titta på tomten är far till alla barnen. 

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0