Sjuk ..

Vilket lov! Igår kom febern för mig. Inatt var Nattis skållhet och kunde knappt sova något alls.
Så idag blev det varken höstfest på dagis för Nattis eller utvecklingssamtal för mig.
La oss och sov middag ihop, tre timmar senare vaknade vi. Nattis brukar ALDRIG sova så länge, så märks att det har varit en tuff natt.
Förkyld och hosta med för min del, underbart! Mår som en otorkad röv...
Så idag har jag inte fått något skolarbete gjort, har dock bara två saker kvar. De största grejerna har jag redan gjort.
Fick förresten B på inlämningsuppgiften från förra veckan, hyfsat gött!

Får hoppas Nattis slipper mer feber för hon skulle ju få vara hos sin pappa en extra dag, så alltså från imorgon till söndag. Kul för henne att få lite extra pappatid.
Jag hoppas dessutom att jag blir frisk! Kroppkakor hos Triss & Martin på lördag och maskerad på kvällen. Får väl se, får väl se..

Nu ska jag slänga ihop något vi kan äta även om jag verkligen inte känner för det idag.
(Ursäkta för gnälligt inlägg, men hyfsat trött på att vara sjuk nu!)

Kalas ..

Igår hade vi kalas för lilla hjärtat. Hon verkade vara jättenöjd med sitt kalas och har lekt med alla sina nya saker. Hon var såå fin igår!! <3
Tack till alla som medverkade och för de fina sakerna hon fick!

Idag har jag hjärtat & Joje varit ute och lekt en stund. Även hunnit göra klart en inlämningsuppgift, tvätta, laga mat, diska och plocka undan här.
Bella kom vid sju och då var maten serverad. Sen blev det solsidan och film efter hjärtat hade somnat.
Kollade på 'en blomma i Afrikas öken'. Jättebra film, men en scen var brutal. Jag lipade som en gris och Bella kläcker ur sig "undrar hur dom kan kissa?" Snacka om moodkiller. Haha skällde lite på henne för att hon inte lipade. Höhö.

Joje har gått hem men Bellis ska sova här. Mys!
Frugan kommer nog tillbaka imorgon igen. Snart kommer vi typ leka vareviga dag! (Gör vi ju nästintill redan) haha!

Nae, nu ska jag kolla lite tv och sen sova. Fett skönt med lov i en vecka för övrigt!

Föräldrarmöte ..

Idag var det föräldrarmöte på dagis. Nattis fick vara hemma med Johanna så länge. Underbart att få höra alla föräldrar och fröknar som säger hur charmig dotter jag har, min lilla snutta! <3

Hon har lagt sig i min säng medans jag var ute och rökte så vill inte väcka henne för att bära in henne till sin säng utan hon får sova med mammsen. <3

Imorgon är sista två lektionerna innan lovet. Skööönt! Ska försöka hinna handla till kalaset innan skolan, annars får jag göra det efter.
Systeryster har varit i Ullared idag så hon har handlat lite åt mig. Saker till kalaset, mjukisbrallor till Nattis & en spann med hellokitty-lego. Visste inte ens att det fanns hellokitty-lego, fanns inte när jag handlade födelsedagspresenter till hjärtat iaf. Hihi, men då får hon en till försenad ifrån mig. Om jag nu inte ger den imorgon. Höhö..
Nu ska jag käka mackor med äggröra eftersom jag inte har hunnit äta idag. Omnomnom!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0