Solsken ..

Igår blev det lite shopping ändå. Höhö.
Jag, Ida, Joje och hjärtat åkte till Värnamo. Nattis var hos Jimmy och Louise medans vi gick i affärer. Hon var väldigt blyg först och trodde inte att hon skulle låta mig gå. Men efter att katten hade börjat busa så var hon helt uppe i smöret så då var det inga problem alls längre.
Hittade iallafall en topp, en tröja, ett skärp till mig & pilotbrillor & världens finaste topp till Nattis. Allt utan tröjan inne på h&m. Där går man aldrig ut tomhänt ifrån iallafall. Haha.
Sedan hämtade vi hjärtat och begav oss till donken. Mmmm, cheeseburgare <3

På kvällen blev det film med Ida. Vi orkade dock inte kolla klart någon av oss då den skulle hålla på till kvart i ett. Tant som man är. Höhö.

Denna helgen har jag och pluttan ätit frukost ihop för en gångs skull. Vardagarna blir det ju aldrig längre och jag har varit dålig på att äta frukost alls länge nu. Himla mysigt iallafall.

Sedan har jag tvättat och spenderat två timmar utomhus med Gullan & hjärtat i solskenet. Såå härligt! Vill bara ha vår nuuuu!!

Blev god middag när vi kommit in och Gullan åt med oss. Myse.
Joje kom hit vid åtta typ. Hon ska sova här och passa Nattis imorgon eftersom det är röd dag och dagis är stängt. Jag börjar jobba kvart i sju imorgon så ska få vara med på rapporten för första/sista gången under praktiken. Haha, är enda dagen jag börjar kvart i istället för sju.

Har precis duschat och bäddat ner mig. Så nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon.

Nojig ..

I eftermiddag vid tre var det 48 timmar sedan mitt senaste symtom på magsjuka. Så då är jag smittfri, wiho!
Därför ska jag umgås med min fina Ida ikväll, inte setts på ca två veckor nu (!)

Har ju varit skitorolig för att Nattis skulle börja spy med, så igårkväll bunkrade jag upp med kuddar, handdukar och spyhink vid sängen. Haha! Hände som tur var inget under hela natten men bättre att vara förberedd ifall olyckan skulle ha kommit.

Jag är så sjukt shoppingsugen. Blir jag alltid när jag är hemma och har tråkigt. Så igår klickade jag hem lite och det stillade inte mina shoppingfingrar ändå. Hade velat åka till Halmstad eller Jkpg och gå i affärer.

Nattis hade dragit ut halva sitt rum till vardagsrummet innan och denna gången skulle jag inte ge mig. Så efter ca en och en halv timma så var äntligen alla leksakerna inne på hennes rum igen. Måste verkligen försöka bli lite strängare mot henne, annars kommer hon bli en bortskämd unge som tror att man inte behöver göra något själv här i livet. Och så ska hon inte bli!
Så hädanefter ska jag få henne att plocka in sina leksaker på rummet varje gång hon drar ut dom hit. Får se vad lilla fröken Lorentzon tycker om det. Höhö.

Snart lägga Nattis (och antagligen mig själv) och sedan städa och duscha innan Ida kommer.

Så jävla typiskt ..

Klarat oss hela jävla vintern ifrån magsjuka (även när vi varit nära flera som fått det dagen efter eller när det gått på dagis) men nu när jag börjat praktiken och spritar händerna 20 gånger om dagen så ryker man på det...
Mår som en potta skit. Illamåendet har dock lugnat sig eftersom jag spydde för 20 min sen.
Får se hur mycket mer det blir idag.
Och stackars Nattis missar påskfesten på dagis idag trots att hon är pigg som en lärka. Men det är uppoffringar man får göra eftersom det inte är värt att smitta ner någon på dagis så det går runt och runt igen.

Får inte jobba imorgon heller, får inte åka till Therese på fredag så vi får sitta hemma och uggla i några dagar. Wiho!!

Mööööög!!!!!!!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0