Guess who is back?

Har länge tänkt på att låsa upp bloggen och börja blogga igen. Saknar att kunna göra det då och då.
Även om det kan ta tid mellan gångerna, så är det skönt att kunna skriva av sig ibland.
 
Såå, hur går livet nu då? Helt jävla kanon skulle jag vilja säga.
Jag har äntligen tagit körkort! Trodde jag skulle smälla av när han sa att jag var godkänd.
Kändes så overkligt. Jag har även köpt mig en liten nyckelpiga (bil) som ska kunna ta mig/oss dit vi vill. Och NÄR vi vill. Såååå skönt att slippa vara beroende av andra. (pappa, haha) Ett stort tack till Hanna & Robbin som ställde upp så att köpa bil så fort var möjligt. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är!
Ska inte ljuga, jag har fått kämpa för körkortet. Kuggade ett antal gånger på uppkörningar.
Var så jäääkla nervös. Benet skadade som ett litet löv vid storm. Men nu sista gången så hade jag inställningen att det går som det går. Hade jag kuggat denna gången så skulle jag ta ett uppehåll över vintern. Är ju inte billigt att köra upp, allra helst inte om man behöver göra det fler gånger.. Haha.
Så jag var lugn denna uppkörningen, inga skakningar i benen och tänkte inte så mycket på hur det skulle gå. Utan bara körde på. Och det gick ju vägen.
 
Nathalie har hunnit fylla fem år. FEM HELA ÅR! Helt sinnessjukt vad fort tiden går. Nästa år börjar hon i förskoleklass (!!) Min lilla fisrumpa som nyss var så liten..
Men hon är samma underbara, glada, skämtsamma och härliga tjej som hon alltid har varit.
Varannan vecka flyter på bra. Vissa perioder är hon mer mammig än andra. Men mestadels går det bra. Och det är skönt, för hennes skull. <3
I början sög det verkligen röv att hon var borta varannan vecka. Men efter några månader började det sakta men säkert smälta in. Och jag hittade på mer för att sysselsätta mig. Både med plugg, jobb och vännerna. Så ja, det suger ju fortfarande. Men det går. Saknaden gör oss gott iallafall, det är väl något positivt. Vi tar verkligen vara på veckorna vi har ihop nu. Och Nathalie har blivit såå mycket bättre på att lyssna. Hon förstår väl också att det är onödigt att slösa tid på att tjafsa när man kan ha det roligt istället. Hon börjar bli så förståndig. Man kan verkligen förklara grejer för henne och hon förstår vad jag säger.
 
Hur är mitt mående nu då? Jodå, tack som frågar! höhö.
Jag mår faktiskt skitbra! Allt som hände förra vintern är nu som bortblåst. Jag tog hjälp av en kurator för första gången i mitt liv och det var nog det bästa jag kunde ha gjort. Jag gick ur hela den perioden som ett bättre, starkare och framförallt gladare jag. Jag kan prata om det utan problem, tänka på det utan problem. Gött är det! 
Allt sker väl av en anledning antar jag.
 
Idag har faktiskt jag och hjärtat JULPYNTAT! Ååhhh, så mysigt! Julmusik på högsta volym medans alla julgrejer plockades fram. Nattis var helt uppe i smöret. Dansade runt som en galning medans hon klädde våran lille julgran. Och visade stolt upp sitt rum efter att hon hade fått pynta det som hon själv ville.
Och ja, jag vet att det är tidigt. Men jag älskar julen! Så jag har det gärna upp i två månader istället för en.
 
Inatt ska jag jobba, så Nattis ska sova hos Hanna & Robbin. Jag ska köra ner (HAHA, åh vad kul det är att skriva/säga det!) henne om två timmar ungefär. Sen hämtar jag henne på dagis imorgon så fort jag har vaknat.
Sedan ska vi träffa Ida & Liam en sväng imorn med. Mysigt! Inte setts alls mycket nu på sista tiden.
Ska allt ta och åka dit och hälsa på någon dag med, se hur deras nya boende ser ut.
 
Nae, nu ska jag joina Nathalie i hennes barbielek en stund.
Vi höres!

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0