Svinkallt ..

Vc ringde imorse och vi fick en tid till kl ett. 
Idag har inte Nattis haft ont i örat men vi gick ner ändå eftersom jag ville veta om hon har inflammation eller inte. Riktigt jävla svinkallt att vara ute idag. Stack i både ansikte och ben.. 
På vc konstaterades det iallafall att hon har öroninflammation men de gör inget åt det. Ska bara ge smärtstillande och nässpray när hon är påverkad av det. Det kan läka av sig själv men även trumhinnan kan spricka. Gör den det så får vi komma tillbaka till vc. 
Hoppas hon slipper smärtan ikväll/natt. 
Handlade på hem vägen och sen ville nattis gå hem trots att jag inte hade satt på henne termobyxor eftersom hon satt nerbäddad med filt i vagnen. Trodde hon skulle ge upp efter fem minuter pga kylan men icke sa nicke. Hon gick minsann hela vägen hem och då tog det ju ännu längre tid att få komma in i värmen igen. Haha! 

Nu har vi precis fått i oss lite spagetti och köttfärssås. Ska snart smörja in lillfisen eftersom hon blir så torr under vinterhalvåret. Sen myser vi ner oss under täcket. Tror minsann jag stannar där resten av kvällen med.. Höhö. 

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0