Fem pass kvar ..

Denna veckan på praktiken har varit både bra och dålig. Fått lära mig massor nytt, varit med om saker jag helst hade hoppat över och även provat på att jobba helg.
Hjärtat åkte till Robbin & Hanna i fredags. Hon och Nova blev såå glada över att se varann, var ju tre veckor sedan sist dom sågs.
Jobbade från 7-16 igår och sedan mötte jag upp mamma utanför Mariagården för att hälsa på mormor. Hon såg inte att det var jag denna gången heller.
Hon kom dock ihåg att jag hade varit där för tre veckor sedan och att jag hade sökt sommarjobb där. Men hon kopplade inte att det var jag som satt jämte henne, hon pratade om mig i tredje person. Lilla mormor.. <3

Kvällen spenderades i Galtås, trevligt folk och mycket skratt. Höll mig dock lugn eftersom jag ska jobba idag.

Så jag går om en och en halv timma och kommer då inte hinna träffa hjärtat idag. Buuuh!! Får pussa och gosa med henne extra mycket imorgon då vi är lediga. Mammas lilla flicka. <3

Hoppas på fint väder så att vi kan spendera några timmar utomhus.
Ska dock städa och tvätta imorn med, mindre roande. Haha.

Sedan har jag bara ett kvällspass och tre dagpass kvar av min praktik. Trivs verkligen superbra där så kommer kännas tråkigt att praktiken redan är slut, blir dock inskriven som vikarie där så har jag tur kan jag få hoppa in och jobba ibland.
Ska köpa en blomma eller något till min handledare sista dagen, hon har verkligen varit suverän! Kunde inte ha fått en bättre handledare, både rolig, snäll och bra på att lära ut.

Nu ska jag diska, klä på mig, bre mackor för kvällen och sedan bege mig.

camillalorentzon

' när tankar blir till ord. '

RSS 2.0